Nærpatrulje

Fjorden´s Vagtservice introducerer nærpatrulje


i Frederikssund kommune.


Nytænkning en nødvendighed

I takt med at de kriminelle elementer udvikler sig, er det nødvendigt med nytænkning fra såvel virksomheder som fra leverandører af sikkerhed. De fleste kriminelle har efterhånden luret den gængse patruljeform, og de har også en ret god fornemmelse for, hvor lang tid det tager, for en alarmpatrulje at nå frem.

 

Derfor introducerer vi Nærpatruljen

Nærpatruljen kører, som navnet antyder i et begrænset område, (Frederikssund kommune) hvor vægteren lærer områdets puls at kende. De vil således være i stand til at se og fornemme, når der er noget på færde. For at kunne det, må patruljen køre konstant mellem få virksomheder/private i et uforudsigeligt mønster.

 

Nærpatruljen er også alarmpatrulje

Såfremt der, trods den intensive patruljering, bliver udløst en alarm fra en af de tilknyttede virksomheder, vil det være nærpatruljen der rykker ud som alarmpatrulje. Det har flere fordele, for Nærpatruljen er i området i forvejen, hvilket giver kort udrykningstid, endvidere kender de virksomhederne, hvilket gør indsatsen målrettet.

 

Tid er også her en nøglefaktor

Formålet med patruljen er ikke at fange tyveknægte, men at forhindre indbrud og hærværk. Det kan kun lade sig gøre, hvis vi gør det besværligt og risikofyldt at bryde ind i din virksomhed. Den væsentligste faktor er her tid. Nemlig at den tid der går mellem de enkelte patruljebesøg skal være kort, idet det gør risiko for opdagelse større. Hvis vi samtidig nedsætter tiden fra alarmen går til alarmpatruljen ankommer, så nedsætter vi den tid tyve og hærværksmænd har til at arbejde i, og vi øger risikoen for pågribelse.


Kort sagt nedsætter det forventningerne til størrelsen af udbyttet, samtidig med at risikoen for pågribelse bliver større. Det kunne nok få de fleste til at søge andre græsgange. Hvilket er målet med hele Nærpatruljen.

 

Økonomien må ikke være en hindring

Da vi havde fået idéen til Nærpatruljen, kunne vi godt se, at økonomien ikke var helt så tillokkende, når vi tog udgangspunkt i den traditionelle måde, branchen bruger til at beregne priser. Men vi synes at idéen er så god, at vi måtte kunne finde en økonomimodel, der også gjorde det muligt at realisere Nærpatruljen.

 

Så er du interesseret i at høre nærmere, så kontakt os for nærmere oplysning.

 

 

Med venlig hilsen


 

 

 

 

Fjorden's Vagtservice | Lille Druedalsvej 23 | Over Draaby | 3630 Jægerspris | Telf.: +45 31 50 00 40 | E-mail: info@fjordvagt.dk